NYÅRSMENY 2023

TOAST MED KRÄMIG SALLAD PÅ RÄKOR, KRÄFTOR, PICKLAD RÖDLÖK & DILL. TOPPAD MED LÖJROM

***

HELSTEKT OXFILÉ PROVENCÁLE PÅ VÅRT VIS.
SERVERAS MED SKIVAD UGNSBAKAD POTATIS & PALSTERNACKA, HARICOTSVERTS LINDADE I VARMRÖKT GRILLAT SIDFLÄSK, UGNSBAKAD TOMAT MED SALLAD PÅ VITLÖKSSTEKTA CHAMPINJONER & GRILLAD PAPRIKA, VISPAT VITLÖKSSMÖR SAMT EN KRAFTIG RÖDVINSSÅS

ALT

VITVINSBRÄSSERADE LAXFYLLDA RÖDTUNGAROULADER MED TRYFFELGRÄDDSÅS, UGNSBAKAD TOMAT MED SALLAD PÅ VITLÖKSSTEKTA CHAMPINJONER & GRILLAD PAPRIKA, SMÖRSLUNGADE HARICOTSVERTS, ÄRTOR & MUKUMAMIBÖNOR SAMT UGNSBAKD POTATIS & PALSTERNACKA

***

GLACE AU FOUR MED HEMBAKAD CHOKLADRULLTÅRTA I BOTTEN, LYXIG VANILJGLASS FRÅN ENGELHOLMSGLASS, FINSKUREN FÄRSK ANANAS, MANGO & MELON SAMT TOPPAD MED ITALIENSK MARÄNG

1 rätt 325:-

2 rätter 575:-

3 rätter 625:-

_R9A5503.jpg